Εσύ αυτά τα γνωρίζεις;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε όλοι;

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α

Μ Α Κ  Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α
ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α

25.1.18

Ο απόλυτος φασισμός είναι εδώ...

Στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν 5,432,000 άτομα , δηλαδή περίπου το 55 % του συνόλου του εκλογικού σώματος των 9,841,000 εγγεγραμμένων. Από αυτούς το σύριζα ψήφισαν οι 1,926,000. δηλαδή ο ένας στους πέντε!!! Κυβερνάει ο ένας στους πέντε και βέβαια αυτόν τον έναν στους πέντε τον κερδίσανε με ασύστολα ψέμματα και απάτες, και συνεχίζουν...Ο Σύριζα μετέτρεψε το ΟΧΙ των σύγχρονων Ελλήνων σε ΝΑΙ θυμάστε. Έσκισε τα μνημόνια και έφερε νέα καινούργια και σκληρότερα, ενώ τώρα προσπαθεί να βγάλει στο σφυρί την εδαφική ακεραιότητα της μελλοντικής Ελλάδας.
Οι "αναρχικοί" ως το βαθύ παρακράτος του Σύριζα τρομοκρατούν τον απλό πατριωτικό λαό και απολαμβάνωντας οι περισσότεροι από αυτούς θέσεις "κρατικής μέριμνας" παρασιτούν μαζί με τις υπόλοιπες αντιπαραγωγικές ομάδες κρούσεις της αριστεράς την πολύπαθη Ελλάδα.
Ο φασισμός των ροζ κυβερνώντων παίρνει μυθικές διαστάσεις πλέον και με όπλα και εργαλεία νεοταξικά (βλέπε Σόρος κτλ) προσπαθεί να αποδομήσει την Ελλάδα και να καταργήσει την Ορθοδοξία.
Βρισκόμαστε στην φάση όπου προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα λαό άβουλο χωρίς άρνηση σε ότι κι αν κάνουν με την πρόφαση του κυβερνητικού δικαίου λόγω κατάληψης της εξουσίας! Μάλιστα αυτό βιώνουμε και πλέον η άλλη άποψη που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε από αυτήν της κυβέρνησης θεωρείται ρατσισμός και χουντισμός!!!
Εδώ συμβαίνει το εξής τραγικό: οι υπηρέτες του λαού πλέον νοιώθουν βασιλιάδες και αντί να υπηρετήσουν το λαό θέλουν ο λαός να ματώνει και αυτοί να μην λογοδοτούν για τίποτα...!
Πήραν μια χώρα με φοβερή γεωστρατηγική, με απίστευτη δύναμη σε ανθρώπινο δυναμικό, με απίθανες πρώτες ύλες και την έχουν τυλίξει στον ψευτομανδύα της δήθεν οικονομικής ανέχειας μα σίγουρα της τεχνολογικής αποχαύνωσης. Χαυνώνουν τον κόσμο με δήθεν αλήθειες που φέρνουν πανικό, θλίψη και απαισιοδοξία για να κυβερνούν και να μοιράζουν ψίχουλα - επιδόματα σε ένα λαό ακμαίο προς εργασία που όμως τεχνητά τον έχουν στον πάγο άνεργο!!!
Διαλύουν την Ελληνική πολύτεκνη και μη οικογένεια με σαχλές μόδες αλλοτροίωσης, τα ναρκωτικά, το τζόγο, το αλκοόλ και την πορνεία.
Ταυτόχρονα εμβολιάζουν την Ελληνική κοινωνία με κάθε είδους απίθανους πολυπολιτισμικούς τυχάρπαστους τύπους που επιδοτούνται για να μας απομακρύνουν από την παράδοση και τον πολιτισμό μας!!!
Οι άθεοι που όμως προσκυνούν τον Ιουδαϊσμό και συμπαθούν τον μουσουλμανισμό είναι αυτοί που προβάλλονται και προωθούνται από όλα τα ΜΜΕ, ενώ η Ορθοδοξία απαξιώνεται και περνιέται για φολκλόρ όπως και κάθε τι το παραδοσιακό!!!
Οι Έλληνες πατριώτες κάθε χροιάς και αναστήματος θεωρούνται φασίστες διότι στην Ελλάδα, την χώρα τους δεν έχουν δικαίωμα να υπερασπιστούν την ψυχή τους, την πίστη τους και την αγάπη για τον τόπο τους!!!
Σήμερα μιλάνε για το όνομα της Μακεδονίας κάποιοι δήθεν Έλληνες που κυβερνάνε και το διαπραγματεύονται  με κάποια απομεινάρια κομιτατζήδων, αλβανών και γυφτότουρκων, που τους βαφτίσανε Μακεδόνες ο Τίτο και η ΕΣΣΔ το 1945!!! 
Και μεις ο Ελληνικός λαός που είμαστε Μακεδόνες με ιστορία 4000 χρόνων, γνήσιοι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου και ομιλούμε τα Ελληνικά δηλαδή τη γλώσσα στην οποία ανήκουν όλα τα ευρήματα της Μακεδονικής γης, είμαστε εθνικιστές , ακραίοι και φασίστες επειδή φωνάζουμε για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!
Ε λοιπόν φασίστες και ανιστόρητοι και ξενολάγνοι και ηλίθιοι και απάτριδες και όλα τα στολίδια του ανθρωπίνου αίσχους είστε όλοι εσείς τα γιουσουφάκια του εκάστοτε "δυνατού". Εσείς που μπροστά στη μάσα και την καρέκλα τολμάτε και ξεπουλάτε τη μάνα σας την Ελλάδα και την ψυχή σας την Μακεδονία.
Δεν πήρατε άδεια από κανέναν για να κάνετε παζάρια για την Εθνική μας υπερηφάνεια και  την αιματοβαμμένη ιστορία μας. Αν δεν σέβεστε τους νεκρούς μας τότε να κάνετε δημοψήφισμα για να σεβαστείτε την δημοκρατία που φωνασκείτε ότι υπηρετείται διότι πολύ φοβάμαι ότι σε λίγο θα αρχίσετε να διαπραγματεύεστε το ποιος εχάρισε εις την ανθρωπότητα την δημοκρατία, διότι όπως θέλετε να χαρίσετε το όνομα της Μακεδονίας σε κάποιους σλάβους με συνοπτικές διαδικασίες έτσι ίσως θελήσετε να χαρίσετε αύριο μεθαύριο το πόνημα της δημοκρατίας στους φίλους σας τους Αμερικάνους βεβαίως βεβαίως, διότι η ζωή είναι μεγάλη πόρνη και κει που φτύνατε τώρα προσκυνάτε.
Εμείς ο απλός Ελληνικός λαός δε θα προσκυνήσουμε ποτέ κανέναν. Θα μάθουμε, θα συνεργαστούμε, θα μοιραστούμε, θα δημιουργήσουμε, θα φιλοξενήσουμε, θα γελάσουμε, θα ερωτευθούμε με τους ξένους φίλους μας αλλά όταν έρθει η ώρα που θα θελήσουν να μας κλέψουν, να μας ταπεινώσουν και να μας εξευτελίσουν άδικα και ύπουλα, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΣΩ ΕΧΘΡΟ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΕΧΘΡΟ.
ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
  
   

Αφιερωμένο στους ελληνόφωνους προδότες με θέση δημάρχου & άνω...

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

MME = ψεύδος!

MME = ψεύδος!

Μόνο αν έχεις υπομονή θα ανταμειφθείς!

Πλάνα από το "συνωστισμό" της Σμύρνης

Έξυπνες συσκευές.. ηλίθιοι άνθρωποι!

Ακούστε δυνατά!

To βαλς της βρωμιάς..

Η Αργεντινή της Ελλάδας!

Ποιο επίκαιρος από ποτέ ο "Ηλεκτρικός Θησέας"

Άκρως επίκαιρο "Με μπαταρία" ... και δόσεις!!!


δείτε το μέχρι το τέλος..


Αρχειοθήκη ιστολογίου

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...