Εσύ αυτά τα γνωρίζεις;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε όλοι;

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α

Μ Α Κ  Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α
ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α

17.11.15

Τι γιορτάζουμε στο πολυτεχνείο;

Περάσανε τόσα χρόνια και γιορτάζουμε την επέτειο του πολυτεχνείου και είναι μία από τις ημέρες των εθνικών (!!!!) αργιών.
Αλήθεια τώρα που ο χρόνος είναι αμείλικτα σκληρός στην κριτική του απέναντι σε αυτούς που δημιούργησαν τη νέα εντελώς εξευγενισμένη χούντα των κομματικών στρατών και της δημοκρατικής μειοψηφίας, εμείς τι πραγματικά γιορτάζουμε;
Γιορτάζουμε αυτούς που πήρανε τις καρέκλες και τις κουτάλες και με το προσωπείο του δήθεν επαναστάτη μας έκατσαν στο σβέρκο για τα καλά και ακύρωσαν όλους τους αγνούς αγωνιστές της αέναης Ελληνικής ψυχής και του αθάνατου Ελληνικού πνεύματος που παλεύουν ανά τους αιώνες;
Γιορτάζουμε αυτούς που γίνανε δικτάτορες στη θέση του δικτάτορα αλλά το κάνανε πιο εξευγενισμένα και sick πασπαλίζοντας πάνω στο γλυκό της "με το στανιό κατοχής της εξουσίας" και λίγη άχνη δημοκρατίας για τους μπαμπουίνους ιθαγενείς φοροκαταιγιδοπληρωτές ή αλλιώς για να συνενοούμαστε τον "κυρίαρχο Ελληνικό λαό" 15 ημέρες κάθε πριν τις εκλογές του ψευτοδιλλήματος εμείς ή οι άλλοι που όποιος και να βγει θα είμαστε ο ίδιος....;
Τι γιορτάζουμε στο Πολυτεχνείο;
Γιορτάζουμε μήπως το θεσμό των αυτοκτονιών σε μια ψυχρή κοινωνία χωρίς ενδιαφέροντα;
Ίσως γιορτάζουμε την τέλεια μέθοδο εξαπάτησης του λαού με σύγχρονα εργαλεία όπως η "ηλεκτρονική μαστούρα" (βλέπε ΜΜΕ=Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που τότε κάνανε στην Ελλάδα το πρώτο δυνατό  ντεπούτο τους) και ο "κομμουνιστικός καπιταλισμός" (κοινώς αυτό που λέει ο λαός αριστερός με δεξιά τσέπη..)!
Ίσως γιορτάζουμε την ελευθέρωσή μας από τους δυνάστες της Ελλάδος για να υποταχθούμε στους δυνάστες της προόδου και της ευημερίας των λαών και των γενικών ιδεολογιών περί μη ύπαρξης κρατών και εθνών.
Έτσι μετά από 41 χρόνια προόδου και ευημερίας του λαού μας, σχεδόν δεν έχουμε εθνική ταυτότητα, τα χωριά μας έχουνε ρημάξει πληθυσμιακά και παραγωγικά, οι γεννήσεις έχουνε γίνει είδος πολυτελείας, οι αλλοδαποί έχουνε κατακλύσει τη χώρα,  η νεολαία του τόπου μας είναι πνιγμένη στα ναρκωτικά, την ηλεκτρονική μαστούρα, τη ρηχή αντιμετώπιση της ζωής, την τεμπελιά και την ειρωνεία απέναντι σε καταστάσεις και αξίες που δεν μπορεί πλέον να αξιολογήσει μη έχοντας βάθος σκέψης και αντίληψη να το κάνει.
Έτσι έφυγε ο κακός βασιλιάς και ο κακός δικτάτορας και ήρθανε οι καλοί της μεταπολίτευσης που κατορθώσανε μέσα σε 40 χρόνια να διαλύσουνε τα πάντα, χρεώνοντας με δάνεια των καλών δυναστών αφεντικών τους ακόμη και τα τετρασσέγγονα των Ελλήνων...!!!
Στο πολυτεχνείο λοιπόν γιορτάζουμε την ταφή της Ελλάδας του μόχθου και της ηθικής, της Ελλάδας της παραγωγής και της τιμιότητας αλλά και του αληθινού χαμόγελου. Στην επέτειο του Πολυτεχνείου έτσι όπως ο σκληρός κριτής χρόνος αποκαλύπτει,  γιορτάζουμε την ανάδυση της Ελλάδας του ρουσφετιού, του κομματικού κράτους, της ανηθικότητας, του χρέους, της υπερκατανάλωσης, της παχυσαρκίας, της τεμπελιάς και της κλαδικής ασυδοσίας, γιορτάζουμε την ανάδυση μιας Ελλάδας ηλιθίων που κατόρθωσαν βάση οργανωμένου σχεδίου των πατρόνων τους να εξευτελίσουν τον πολιτισμό και την αγνότητα του τόπου μας και να υιοθετήσουν ότι ξενόφερτη μπούρδα ξέρασε το αμερικανοσιωνιστικό τέρας αυτά τα τελευταία 40 χρόνια.
Στην φθηνή τους προπαγάνδα όλοι οι μαϊντανοί και κρατικοδίαιτοι τεμπέληδες προβάλουν ως επιχείρημα ενάντια στους παλιούς "δυνάστες" την καραμέλα του κιτς στην προσπάθειά αυτών να αναβιώσουν μια Εθνικά σκεπτόμενη Ελλάδα. Τουλάχιστον προσπάθησαν έστω και με τρόπους άκομψους στα μάτια κάποιοων. Τούτοι δω που έχουν style και tact τι έκαμαν και τι κάνουν; Συντελούν ως εφιάλτες και χειρότεροι στο να αλλοιωθεί βίαια η σύνθεση του Ελληνικού πληθυσμού και ξεπουλούν οι τρισάθλιοι ότι βλέπουν μπροστά τους και ότι μπορούν να αντιληφθούν στους πατρόνες τους.
Οι λίγοι αγνοί πατριώτες που συμμετείχαν στην εξέγερση του πολυτεχνείου και είχαν πραγματικό πνεύμα Ελευθερίας και πατριωτισμού και πίστεψαν στ' αλήθεια πως θα άλλαζαν την Ελλάδα σε κάτι καλύτερο από αυτό που βίωναν τότε, σήμερα είναι αηδιασμένοι και ολοκληρωτικά προδομένοι όπως και το σύνολο του Ελληνικού λαού που διατηρεί ακέραια την συνείδησή του.
Και για να μην προτρέξουν κάποιοι και μας χαρακτηρίσουν με ταμπελίτσες όπως αποκλειστικά ξέρουν να κάνουν μιας και το χαφιεδιλίκι είναι αυτό για το οποίο πληρώνονται θα κλείσουμε με την εξής διαπίστωση:
"Όταν επαναστατείς και θέλεις να αλλάξεις κάτι το κάνεις για κάτι καλύτερο στην ψυχή και το πνεύμα, αν το κάνεις για να κάτσει στο σβέρκο σου απλά κάποιος άλλος δικτάτορας με ακόμα ποιο κακές προθέσεις από τον προηγούμενο τότε έχεις κάνει κακό , μεγάλο κακό και δεν δικαιούσαι ούτε να μιλάς ούτε πολύ περισσότερο να γιορτάζεις το χάλι που έσπειρες..."
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ούτε νταβατζήδες ούτε επίπλαστους παραδείσους ούτε αεριτζίδικα δάνεια ξεπουλήματος της ιερής μας γης.
Η Ελλάδα χρειάζεται ακέραιους αγνούς ανθρώπους να υπηρετούν το Ελληνικό ιδεώδες που δυστυχώς για κάποιους ταυτίζεται με το πανανθρώπινο ιδεώδες.
Η Ελλάδα χρειάζεται Χριστό, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Σωκράτη και όλα τα σύγχρονα λαμπρά της μυαλά να εργαστούν σε στόχους ανάτασης του ανθρωπίνου γένους.
Η Ελλάδα χρειάζεται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ
Ευτυχώς που πάντα υπάρχουν οι φωτεινές εξαιρέσεις κι έτσι  οι ήρωες των Ελληνικών απελευθερωτικών αγώνων ακόμη παραμένουν ζωντανοί!
Ζήτω η Ελλάδα
Ζήτω το έθνος
Ζήτω η απελευθέρωση
ΥΓ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;;;;;;;;

Αφιερωμένο στους ελληνόφωνους προδότες με θέση δημάρχου & άνω...

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

MME = ψεύδος!

MME = ψεύδος!

Μόνο αν έχεις υπομονή θα ανταμειφθείς!

Πλάνα από το "συνωστισμό" της Σμύρνης

Έξυπνες συσκευές.. ηλίθιοι άνθρωποι!

Ακούστε δυνατά!

To βαλς της βρωμιάς..

Η Αργεντινή της Ελλάδας!

Ποιο επίκαιρος από ποτέ ο "Ηλεκτρικός Θησέας"

Άκρως επίκαιρο "Με μπαταρία" ... και δόσεις!!!


δείτε το μέχρι το τέλος..


Αρχειοθήκη ιστολογίου

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...