Εσύ αυτά τα γνωρίζεις;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε όλοι;

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α

Μ Α Κ  Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α
ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α

4.12.15

Τελικά πότε θα κλείσουν τα σύνορα;

Βιώνουμε έναν πόλεμο που δεν τον δημιούργησε η Ελλάδα στα σίγουρα... Αντιθέτως ο Ελληνισμός χάνει πατροπαράδοτες Ελληνορθόδοξες  εστίες αιώνων και ουδείς κόπτεται περί αυτού... Τα εγχώρια ΜΜΕ αγκομαχούν να μάθουν στα παιδιά μας να είναι λεσβίες και gay ενώ δίπλα στη γειτονιά μας τη μεσόγειο οι Ελληνικές εστίες του πολιτισμού και των γραμμάτων, της θρησκείας μας και των φυσικών μας συμμάχων κινδυνεύουν άμεσα με αφανισμό... Σε αυτό το κατευθυνόμενο δράμα του Ελληνισμού και της φλεγόμενης μεσογείου, οι ευρωπαίοι "εταίροι" και οι ντόπιοι προδότες φροντίσανε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Ελλάδα να είναι τεχνητά ανήμπορη και οικονομικά διαλυμένη ώστε να μην μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες και να δώσει λύσεις. Το βλέπουμε άλλωστε εμφανώς με έναν σύριζα που συνεχίζει να γενοκτονεί τους Έλληνες και μια ΝΔ που κοιτάζει το δέντρο (νέο αρχηγό) και χάνει ολοσχερώς το δάσος (Ελλάδα και Έλληνες).
Αποδεδειγμένα λοιπόν η τεχνητά ναρκωμένη Ελλάδα και οι πολιτιστικά εξουθενωμένοι Έλληνες -από τις επιθέσεις της φράγκικης υποκουλτούρας που θεωρεί πολιτισμό την ανωμαλία και την αηδιαστική υπερκατανάλωση, -δέχονται μια άνευ όρων επίθεση διάλυσης, που τώρα ολοκληρώνεται με την εισροή ανεξέλεγκτα πλέον εκατομμυρίων λαθρομεταναστών μέσα στην Ελληνική επικράτεια.
Που θα καταλήξει αυτή η ιστορία; Τι λέει η ανθρώπινη λογική; Γιατί ανεχόμαστε ακόμα τους δεινάστες μας δήθεν εταίρους που για το δικό τους συμφέρον αλλάζουν και μετατρέπουν συνθήκες ενώ εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις συμφωνίες κατά γράμμα;
Τι συμβαίνει λοιπόν και η κατ' επίφασην Ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει κάτι έστω για τα μάτια του κόσμου;
Η κυβέρνηση ενώ η γειτονιά μας φλέγεται κι έχουμε γεμίσει τυχάρπαστους και επικίνδυνους λαθρομετανάστες ασχολείται με θέματα που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό και ταπεινώνουν τους Έλληνες. Επιτρέπεται να διαλύουνε τα πάντα στο όνομα σαχλών και γελοίων μεταρρυθμίσεων; Γιατί δεν ασχολούνται δυναμικά με την ανασύσταση του πρωτογενούς τομέα που περνά τόσο από την παιδεία όσο και από το ασφαλιστικό,  παρά το μόνο που τους νοιάζει είναι να διαγράφουν τη λέξη εθνικό και ελληνικό από παντού; Αυτή είναι η μεταρρύθμιση λοιπόν; να τα διεθνοποιήσουμε όλα χωρίς κανένα φίλτρο και χωρίς καμιά ηθική  αξία ώσπου να ξυπνήσουμε ένα πρωί   στο προσεχές μέλλον και να είμαστε μια μικρή μειοψηφία στην ίδια μας την χώρα, όπως ξύπνησαν οι ινδιάνοι μια μέρα στην Αμερική; Μη γελάτε αυτούς τους γενοκτονήσανε άμεσα..., εμάς μας γεννοκτονούνε καθημερινά με αιχμή του δόρατος την υπογεννητικότητα και το "ανώμαλο life style" που οδηγεί στην βέβαιη συρρίκνωση την ώρα που οι "λαθραίοι μετανάστες φίλοι μας" έρχονται εδώ και γεννάνε σαν κουνέλια απαιτώντας δωρεάν περίθαλψη σε όλες τις ελληνικές υποδομές που με αίμα και κόπο ψυχής χτίσαμε όλοι εμείς οι Έλληνες από την σύσταση του νέου Ελληνικού κράτους. Τι σόι πολιτισμός και πρόοδος είναι τούτα όπως θα 'λεγε και ο Μακρυγιάννης;
Ο Έλληνας να δίνει 20 ευρώ για να πάει στην ακρόπολη; Ποια η διαφορά μας στον τόπο μας με τον τούρκο τουρίστα που δίνοντας το 20αρικο απολαμβάνει τα ίδια με εμάς που δώσαμε το αίμα μας για αυτόν τον τόπο; Οι τούρκοι κάνανε σφαίρες το μολύβι από τις κολόνες του παρθενώνα και οι εγγλέζοι με τους γερμανούς και τους γάλλους κλέβανε τα μάρμαρα σε οποιαδήποτε μορφή μπορούσανε να τα μεταφέρουνε... κι έχουν το ίδιο δικαίωμα με εμάς στα εθνικά μας μνημεία; Έλεος ρε παιδιά!
Τα σύνορα πρέπει να κλείσουνε άμεσα πέρα από συνθηκες ala cart και προδοτικές συνωμοσίες....
Προσοχή! οι λαθρομετανάστες πρέπει να προωθηθούν προς αυτούς που δημιούργησαν τον πόλεμο και μόνον εκεί!
Σε λίγο η βόμβα θα εκραγεί και θα πάρει μαζί της όλη την μπουρδοπροοδευτικότητα των δήθεν αριστερών  με την υπερδεξιά τσέπη που διαλύει την Ελλάδα και το έθνος μας στο όνομα μιας απρόσωπης και βάρβαρης υπερκαταναλωτικής κοινωνίας των ηλιθίων (που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και λοβοτομημένοι ηθικά και εγκεφαλικά να ψάχνουν στο διαδίκτυο για νέες trendy ηλιθιότητες!). Λοιπόν αυτό θέλουμε να γίνουν τα παιδιά μας;
Κλείστε τα σύνορα τώρα. Και όχι γενικώς να κλείσουμε  τα σύνορα μας για να εγκλωβιστούν εδώ οι λαθρομετανάστες όπως θέλουν οι πονηροί ψευτο-εταίροι δυνάστες ευρωπαίοι αλλά να κλείσουμε τα σύνορά μας ειδικώς, δηλαδή αφού πρώτα τους  διώξουμε όλους όσους υπάρχουν μέσα στην Ελληνική επικράτεια με κατεύθυνση προς τις χώρες που δημιουργήσανε και συντηρούνε τον πόλεμο, τις ίδιες χώρες δηλαδή  που χαϊδεύουν την δουλεμπορική χώρα εν έτη 2015 την Τουρκία, πίσω λοιπόν στην Τουρκία όλοι από εδώ και πέρα και όσοι είναι μέσα στην Ελλάδα να σταλούν  σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία και στον Ευρωπαϊκό βορρά που έμαθε να κουνά το δάκτυλο μακριά από την εστία της φωτιάς .
Αλλάξτε πολιτιστική ρότα τώρα, κόψτε από την νεολαία μας την "ηλεκτρονική μαστούρα" που οδηγεί  στην νεοταξίτικη τεμπελιά του καναπέ και της διευθυντικής καρέκλας. (Πρέπει να πεθάνουν οι Έλληνες χειρώνακτες και αγρότες ώστε  να είμαστε όλοι εξαρτώμενοι από τα μεταλλαγμένα προϊόντα των πολυεθνικών... Αλήθεια τι λέτε όλοι εσείς οι "προοδευτικοί διεθνιστές" για τις στρατιές των σκλάβων στις τριτοκοσμικές χώρες που δημιουργούν οι πολυεθνικές; Σε λίγο και η Ελλάδα τριτοκοσμική δεξαμενή δούλων εργατών προς ώφελος μιας απρόσωπης πολυεθνικής; Αυτό λέτε; Όχι; Τότε τι κάνετε για να το αποτρέψετε; )
Έλληνες ξανανακαλύψτε το Ελληνορθόδοξο μεγαλείο της ηθικής και της υγιούς Ελληνικής κοινωνίας των αρίστων και των πανανθρώπινων αξιών.
Η Παναγία να μας φωτίσει, ο Χριστός να μας ελεήσει και οι κλασσικοί μας Αριστοτέλης, Σωκράτης, Πλάτωνας να μας διδάξουν.
Απαιτηση όλων των υγιών Ελλήνων είναι να ξαναδούμε το χαμόγελο στη χώρα του φωτός
ΕΛ-ΛΑΣ = Η ΧΩΡΑ - Ο ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΥΓ. Θέλουμε πίσω τις γεμάτες με ανέμελα παιδιά γειτονιές, θέλουμε πίσω τις γειτονιές που δεν φοβόμασταν ποιος "ξένος" ή ποιος "ανώμαλος" θα "επιτεθεί" στα παιδιά μας.
Θέλουμε πίσω την Ελλάδα της εμπιστοσύνης και του χαμόγελου, τότε που δεν κλειδώναμε τα σπίτια μας γνωρίζοντας ότι κανείς δε θα μας κλέψει.
ΥΓ2. Χαρίζουμε πίσω τις επίπλαστες υπερκαταναλωτικές ανάγκες στους δημιουργούς τους και παίρνουμε ξανά την ομορφιά της ξενοιασιάς του ηθικού και του τίμιου.
Θέλουμε να ζήσουμε ξανά εμείς και τα παιδιά μας την Ελλάδα του φωτός και της καλοσύνης, της φιλοξενίας και της τιμιότητας!!!
ΥΓ3. Θέλουμε πίσω την δική μας Ελλάδα την Ελλάδα των Ελλήνων.   

Αφιερωμένο στους ελληνόφωνους προδότες με θέση δημάρχου & άνω...

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

MME = ψεύδος!

MME = ψεύδος!

Μόνο αν έχεις υπομονή θα ανταμειφθείς!

Πλάνα από το "συνωστισμό" της Σμύρνης

Έξυπνες συσκευές.. ηλίθιοι άνθρωποι!

Ακούστε δυνατά!

To βαλς της βρωμιάς..

Η Αργεντινή της Ελλάδας!

Ποιο επίκαιρος από ποτέ ο "Ηλεκτρικός Θησέας"

Άκρως επίκαιρο "Με μπαταρία" ... και δόσεις!!!


δείτε το μέχρι το τέλος..


Αρχειοθήκη ιστολογίου

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...