Εσύ αυτά τα γνωρίζεις;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε όλοι;

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α

Μ Α Κ  Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α
ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α

27.12.15

Το παραμύθι της ανακύκλωσης ξεφτίζει..., παντού εκμετάλλευση! Και στο βάθος αλλοτρίωση!

Σάπια φωνήεντα ψελλίζουν οι αρχές για το θέμα της ανακύκλωσης. Μιλάμε για ένα θέμα που θα έπρεπε να αποδίδει στον κάθε Έλληνα πολίτη καρπούς ενώ τώρα αποδίδει στην καλύτερη περίπτωση μια ψωροπερηφάνεια ανιδεότητας και μιμητικής υποκουλτούρας!
Ποιος κερδίζει από την ανακύκλωση λοιπόν;
Αν υπήρχε πραγματική θέληση για ανακύκλωση και  "οικολογική καταναλωτική συμπεριφορά" τότε όλοι θα προωθούσαν το "χύμα" και τα "εργαλεία του". Για παράδειγμα, γιατί να αγοράζουμε τροφές σε πολύχρωμες και πολυποίκιλες κοστοβόρες συσκευασίες και να μην  παίρνουμε τα προϊόντα σε δικές μας συσκευασίες πολλών χρήσεων χύμα; Τι πιο οικολογικό από το να χρησιμοποιούμε συσκευασίες πολλών χρήσεων για να αγοράσουμε την τροφή μας; Έτσι θα "γλιτώνει" η ανθρωπότητα όλο τον παρασιτικό κύκλο των σκουπιδο-συσκευασιών οι οποίες έχουν τυλίξει και κατακλύσει όλα τα προϊόντα και όλες τις αγορές. Έτσι απλά ζυγίζει ο μπακάλης το απόβαρο του σκεύους που του πας και στο γεμίζει με το προϊόν της αρεσκείας σου, ούτε χαρτιά με νάιλον, ούτε πλαστικο-πλαστικένιες χαρτο-πολτο-χάρτινες συσκευασίες της υπερβολο-υπερβολής! 
Τι είναι πιο οικολογικό λοιπόν; 
Μα η απλότητα που έχει χαθεί και έχει αντικατασταθεί από ένα ηλίθιο σύστημα ψευτο-οικολογίας ψευτο-ανακύκλωσης το οποίο σύστημα απευθύνεται σε ηλιθίους και στην ουσία μεγαλώνει τον όγκο των σκουπιδιών αυξάνοντας έτσι τα κέρδη των παραγωγών σκουπιδο-συσκευασιών και βέβαια με το παραμύθι της ανακύκλωσης προσπαθεί να υπερδιπλασιάζει τα κέρδη από τα σκουπιδο-άχρηστα συσκευασιο-σκούπιδα των αποστειρωμένων προϊόντων της εποχής μας.
Σου πουλάνε το προϊόν που χύμα κοστίζει πάμφθηνα πανάκριβα για να οικονομάν οι εταιρίες συσκευασιών που είναι εντελώς συγκεκριμένες και "διασφαλισμένες" με τα περίφημα συστήματα διασφάλισης ποιότητας που στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο από το απλό και αιώνια πονηρό κόλπο: βάζουν μόνο τους "δικούς τους" σε ένα σκουπιδο-παιχνίδι που μόνο αυτοί οι λίγοι, οι μεταξύ τους πουλάνε "νομοθετημένα" τις σκουπιδο-συσκευασίες τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε όλους τους δύστυχους παραγωγούς που αν δεν ήταν υποχρεωτικό  θα ήθελαν να τους πετάξουν όλους αυτούς τους νταβατζήδες με τις κλωτσιές έξω από την παραγωγή τους και την επιβεβλημένη και νομοθετημένα υποχρεωτική χρήση των συσκευασιών τους...  
Αλλά αυτοί οι άπληστοι που με τους φίλους τους πολιτικούς επιβάλλουν στον κάθε παραγωγό την δήθεν ιδανική συσκευασία, εδώ και κάποιες δεκαετίες προχωρήσανε και ακόμη παραπέρα, βάλανε τον απλό καταναλωτή να συμμετέχει ασυνείδητα και δήθεν για το καλό της οικολογίας ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στο σύστημα εταιριών ανακύκλωσης δηλαδή στη δημιουργία νέου υπερκέρδους από τις καθόλα άχρηστες συσκευασίες των προϊόντων.
Με την ύπαρξη λοιπόν των συσκευασιών και των μακράς διαρκείας άχρηστων διατροφικών προϊόντων πετυχαίνουν να ελέγχουν και την διακίνηση των διατροφικών πηγών του πληθυσμού εφόσον έτσι με τις συσκευασίες παρακάμπτεται η φυσιολογική τοπική παραγωγή προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών των τοπικών πληθυσμών και γίνεται η αντικατάσταση των τοπικών  φυσιολογικών παραγωγικών ροών προϊόντων, με αφύσικες ροές αγνώστων στοιχείων προϊόντων από το πουθενά... στο πιάτο μας!!!
Δείτε λοιπόν πέρα από τα ψευτοδιλλήμμτα του δήθεν "οικολογικού" και του δήθεν "ανακυκλωτικού" τι πραγματικά παίζεται  στο πιάτο μας και πως εκμεταλλεύονται τα πάντα όλα για το υπερκέρδος και τον διανοητικό μας έλεγχο. 
Αν τώρα συνδυάσετε και την κακή ποιότητα των συσκευασμένων τροφών με τους τηγανισμένους εγκεφάλους μας από τα κάθε μορφής δίκτυα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (κινητά, διαδικτυακά κ.α.), τότε ίσως αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί ακόμα κάθεστε στον καναπέ και παθητικά δέχεστε το παντελώς άδικο της εποχής μας  που γλυκά  και ύπουλα μεταμορφώνεται σε δίκαιο όπως ακριβώς η Ελλάδα μας σιγά σιγά και ύπουλα μεταμορφώνεται από χώρα Ελλήνων σε ξενοδοχείο αλλοδαπών που σε κάποια χρόνια θα γίνουν οι ξενοδόχοι... ενώ εμείς γλυκά και ύπουλα θα έχουμε εξαφανιστεί από έναν αργό και βασανιστικό  μνημονιακό θάναντο της ξεφτίλας, χωρίς αντίσταση και χωρίς ηρωική έξοδο...  
ΕΣΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ... 
ΜΠΡΑΒΟ ΟΙΚΟΛΟΓΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Χ ΠΟΛΥΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟ ΝΑ  ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ... 

  

Αφιερωμένο στους ελληνόφωνους προδότες με θέση δημάρχου & άνω...

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

MME = ψεύδος!

MME = ψεύδος!

Μόνο αν έχεις υπομονή θα ανταμειφθείς!

Πλάνα από το "συνωστισμό" της Σμύρνης

Έξυπνες συσκευές.. ηλίθιοι άνθρωποι!

Ακούστε δυνατά!

To βαλς της βρωμιάς..

Η Αργεντινή της Ελλάδας!

Ποιο επίκαιρος από ποτέ ο "Ηλεκτρικός Θησέας"

Άκρως επίκαιρο "Με μπαταρία" ... και δόσεις!!!


δείτε το μέχρι το τέλος..


Αρχειοθήκη ιστολογίου

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...