Εσύ αυτά τα γνωρίζεις;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε όλοι;

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α

Μ Α Κ  Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α
ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α

24.2.15

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ : ΚΑΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.

Του Δημήτρη Παληού 

Άρχισαν λοιπόν εδώ και κάποια χρόνια να φαίνονται στην αρχή δειλά και πλέον με τη μορφή χιονοστιβάδας οι λάθος επιλογές των πολιτικών ηγεσιών που πέρασαν από τον τόπο και που βέβαια «κάποιοι» τους πατρόναραν..
Η σημερινή πολιτική κατάσταση βρίθει αφορμών για να μιλήσει κάποιος για μπάχαλο ανάμεσα στους «πολιτογραφημένους ευρωπαίους» άσχετα εθνικών ελληνικών συμφερόντων και σε αυτούς που είναι «πολιτογραφημένοι Έλληνες» αλλά δεν μπορούν να το εκδηλώσουν με στόμφο και παρρησία διότι κωλύονται να αφήσουν το ευρώ σαν νόμισμα μιας και η απόλυτη προπαγάνδα των της Ε.Ε, έχει κάνει υπέροχα την δουλειά της.
Έτσι λοιπόν έχουμε το παράδοξο να θέλουμε πλειοψηφικά ως λαός την εθνική μας ανάταση με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια αλλά από την άλλη να μην μπορούμε να σκεφτούμε την επόμενη μέρα χωρίς το ευρώ. Βέβαια αυτό αλλάζει μέρα τη μέρα και όλοι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι πρακτικά η δραχμή θα μας ξανακάνει αυτάρκης και «χορτάτους» και ότι το ευρώ τελικά εξυπηρετεί αυτούς που έχουν μεγάλες καταθέσεις σε ευρώ και μεγάλες εταιρίες διασυνδεδεμένες με το παγκοσμιοποιημένο εμπορικό λόμπυ. Ο απλός μικρομεσαίος μόνο να κερδίσει έχει από την δραχμή σε δουλειά, αυτάρκεια αγαθών και προοπτική αξιοπρεπούς διαβίωσης.
Θα ρωτήσει κάποιος είναι τόσο απλά τα πράγματα;
Όχι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα αλλά θα είναι τόσο απλά σε ένα χρονικό διάστημα περίπου έξι μηνών όταν θα καταλαγιάσει η «φουρτούνα» και θα αρχίσουν να επέρχονται οι πάσης φύσεως ισορροπίες, νομισματικές, ισοζυγίου πληρωμών, εξαγωγικές, εισαγωγικές, νομοθετικές κ.α. .
Σίγουρα δεν θα έχουμε όλοι καινούργια αμάξια και τεχνολογία σε αυτό το επίπεδο ποιότητας που έχουμε σήμερα, αλλά συγχωρήστε με, νομίζω ότι καλύτερα να έχω Ελληνικό αμάξι γεμάτο βενζίνη και με χαμηλή φορολογία παρά πανάκριβο αυτοκίνητο πολυτελείας με πανάκριβο καύσιμο και ασήκωτη φορολογία. Στην πρώτη περίπτωση θα περνάω καλά με το φθηνό μου ΙΧ ενώ στη δεύτερη θα λέω πως έχω αμαξάρα αλλά στην πράξη δε θα έχω τίποτα απλά την ψευδαίσθηση της κατοχής ΙΧ διότι τα έξοδα είναι δυσβάστακτα και δεν περισσεύει τίποτα για να κινηθεί το πολυτελές μου αμάξι…
Κάπως έτσι γίνεται και με το ευρώ και τον μύθο του ευρωπαίου. Είμαστε στο ευρώ και γίναμε Ευρωπαίοι, αλλά στην ουσία για να κρατάμε την «μάσκα» αυτή του ευρωπαίου με το σκληρό ευρώ έχουμε καταντήσει πένητες και ζήτουλες και αξιοθρήνητοι μ….ες που αποκαλούνται τεμπέληδες, είμαστε άνεργοι αλλά ευρωπαίοι… η διαστροφή στο μεγαλείο της.
Εν τω μεταξύ λόγω της ληστρικής φορολογίας που έχει επιβληθεί παντού – λόγω των ευρωπαίων επικυρίαρχων- κλείνουνε σιγά σιγά όλες οι σοβαρές μικρομεσαίες επιχειρήσεις παραγωγικού τύπου που ταΐσανε πολλές γενιές τίμιων Ελλήνων και λόγω και της ταυτόχρονης «επιδρομής» των γενοκτονικών πολιτικών εναντίον της υγιούς Ελληνικής οικογένειας, γίνεται το εξής, σαν έθνος γερνάμε, δεν έχουμε δουλειές και με τις ορδές των ανειδικεύτων λαθραίων μεταναστών που κυριολεκτικά κάνουν τα πάντα σε δουλειές σχεδόν τζάμπα και γεννούνε ασυγκράτητα παιδιά, πραγματοποιείται μια βίαιη και ύπουλη εποίκιση της αιματοβαμμένης Ελλάδας μας εν καιρώ «ειρήνης» και χωρίς ουσιαστική αντίσταση.
Το τελικό αποτέλεσμα που θέλουνε να επιτύχουν  είναι να σβηστεί  από το γεωπολιτικό χάρτη η «αντιδραστική» Ελλάδα και να αντικατασταθεί στην ουσία από ένα κράτος υπόδουλων ανθρώπων με ένα μικρό ποσοστό Ελλήνων που σταδιακά θα μειώνεται έως ότου εξαφανισθεί παντελώς.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει η νέα κυβέρνηση είναι η ενεργειακή της πολιτική. Δεν νοείται κυρίαρχο κράτος να δέχεται να «βαφτιστεί» αντιοικολογική η λιγνιτική παραγωγή ενέργειας και να πληρώνει- αν είναι δυνατόν- ετήσια πρόστιμα επειδή παράγει τέτοιου είδους ενέργεια!!! Και το πιο τραγικό απ’ όλα: οι υπόλοιποι δήθεν «εταίροι» σίγουρα δυνάστες ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που παράγει ότι πιο βρώμικο και θανατηφόρο στον πλανήτη γη, ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ!!!
Από εκεί λοιπόν ξεκινούν όλα από την φθηνή ενέργεια που θα δώσει ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή τόσο την υφιστάμενη όσο και τις νέες προσπάθειες που θα γίνουν. Αλλά πρώτα πρέπει να αλλάξει η ενεργειακή πολιτική και η φορολογία που τσακίζει και κλείνει τις επιχειρήσεις. Ακριβή ενέργεια, ληστρική φορολογία με το σκληρό ευρώ, είναι ένας συνδυασμός θανάτου για την Ελλάδα που θέλει να σηκωθεί και να σταθεί στα πόδια της.
Η Ελλάδα χρειάζεται δραχμή, φθηνή ενέργεια και σταθερό φορολογικό σύστημα και τότε δεν θα το πιστεύουμε πόσο γρήγορα και ποιοτικά θα αναβαθμιστεί η Ελληνική οικονομία φυσικά με ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και στρατηγικές δημοσιονομικής σταθερότητας και σχέδια καινοτομικών επιχειρηματικών δράσεων. Με αυτό το μίγμα η Ελλάδα θα καταφέρει να σταθεί δυνατά και να παίξει έναν αυτόνομο γεωστρατηγικό ρόλο στα Βαλκάνια και την Μεσόγειο.
Θα πρέπει τώρα να αρχίσουμε να βλέπουμε χωρίς παρωπίδες τι δικό μας πλούτο ή πλεονέκτημα «κρατάνε» οι «εταίροι» στα χέρια τους εκμεταλλευόμενοι την «αποικιοκρατικού τύπου» ένταξή μας στην Ε.Ε..
ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΑΣΗ ΟΧΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ

                       

Αφιερωμένο στους ελληνόφωνους προδότες με θέση δημάρχου & άνω...

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

MME = ψεύδος!

MME = ψεύδος!

Μόνο αν έχεις υπομονή θα ανταμειφθείς!

Πλάνα από το "συνωστισμό" της Σμύρνης

Έξυπνες συσκευές.. ηλίθιοι άνθρωποι!

Ακούστε δυνατά!

To βαλς της βρωμιάς..

Η Αργεντινή της Ελλάδας!

Ποιο επίκαιρος από ποτέ ο "Ηλεκτρικός Θησέας"

Άκρως επίκαιρο "Με μπαταρία" ... και δόσεις!!!


δείτε το μέχρι το τέλος..


Αρχειοθήκη ιστολογίου

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...