Εσύ αυτά τα γνωρίζεις;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε όλοι;

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α

Μ Α Κ  Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α
ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α

16.9.16

Το ανιστόρητο κι εντεταλμένο παραμυθάκι του "κι εμείς είμασταν πρόσφυγες"...

Γέμισε το διαδίκτυο και ειδικότερα οι χώροι "κοινωνικής δικτύωσης" με ανιστόρητους δήθεν ευαίσθητους αλλά σίγουρα επικίνδυνους αλληλέγγυους που γράφουν ότι και εμείς οι Έλληνες υπήρξαμε πρόσφυγες κι έτσι θα πρέπει να φερθούμε αλληλέγγυα και στους μουσουλμάνους αδελφούς μας!
Είναι όλοι αυτοί που γράφουν τέτοια, θύματα της ανιστορικότητάς των και γραφικοί ή είναι εντεταλμένα όργανα των νεοταξικών βιαστικών πατρόνων τους που θέλουν να μετατρέψουν και  την Ελλάδα μας σε multicultural society με το ζόρι;
Για να καθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο που καλλιεργούν και εκμεταλλεύονται όλοι αυτοί συνειδητά ή ασυνείδητα εν τέλει, θα πρέπει να μελετήσουμε την ιστορία ώστε να μην εξαπατόμαστε από την παραποίησή της. Κι επειδή οι σκοταδιστές επενδύουν στην αμάθεια του λαού πετάνε και αυτού του είδους τις ιστορικές κοτσάνες και θολώνουν ακόμη περισσότερο τα νερά ενώ πιάνουν και το συναίσθημα του Έλληνα οικογενειάρχη για να πετύχουν τον τελικό σκοπό τους που δεν είναι άλλος από το να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή της Ορθόδοξης Ελλάδας με συνεχόμενες ροές μουσουλμανικών πληθυσμών που ουδεμία σχέση έχουνε με τον Ελληνικό λαό, τα ήθη και τα έθιμά του.
Αλλά ας μάθουμε όλοι την αλήθεια της Ελληνικής ιστορίας και των προσφύγων της.
Οι Πόντιοι, οι Θράκες και οι Μικρασιάτες που δυστυχώς ήρθανε πρόσφυγες στην Ελλάδα, ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΙΔΙΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Με δυο λόγια οι Έλληνες πρόσφυγες έφυγαν από την Ελλάδα (Πόντο, Θράκη, Μικρασία) και ήρθαν πάλι στην Ελλάδα (με τα σύνορα που ξέρουμε σήμερα). Όταν μιλάς την ίδια γλώσσα και πιστεύεις στον ίδιο Θεό και φεύγεις από Ελληνικά χώματα για να πας σε άλλα Ελληνικά χώματα τότε στην ουσία   είσαι εσωτερικά μετακινούμενος πληθυσμός!
Βέβαια όλοι αυτοί οι ανιστόρητα γραφικοί ή οι άλλοι οι εγκάθετοι βολεύονται από την πλήρη επιβληθείσα αλλοίωση των ιστορικών δεδομένων που επιχειρείται τα τελευταία πενήντα χρόνια στην Ελληνική παιδεία.
Λίγο ο συνωστισμός της Σμύρνης, λίγο τα ζεϊμπέκικα και οι κουμπαριές με τους δήμιους μας στην εκτουρκισμένη πλήρως Κωνσταντινούπολη, λίγο τα Σκόπια που βαφτίστηκαν έτσι αυθαίρετα Μακεδονία και πολλοί δικοί μας γελοίοι πολιτικοί και άλλοι το αναμασάνε , λίγο η αυτόνομη Κρήτη με τη σημαία της που προπαγανδίστηκε από μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας, λίγο οι καταπιεσμένοι ανύπαρκτοι νεοεμβόλιμοι μουσουλμάνοι των δωδεκανήσων, λίγο η δήθεν Τουρκική μειονότητα της Θράκης που ελέω ασυντόνιστης αντίδρασης μας βαπτίστηκε έτσι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, λίγο οι Τσάμηδες με τις ορέξεις περί Ηπείρου και... χάθηκε η Ελλάδα!!!
Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό μίγμα ανιστορικότητας και κατασκευασμένων αλυτρωτικών αξιώσεων μας χώσαν τώρα ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟ.
Και οι ανιστόρητα γελοίοι συγκρίνουν αυτούς τους παντελώς άσχετους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που ούτε καν πρόσφυγες είναι, με τους Έλληνες Ποντίους, με τους Έλληνες Θράκες, με τους Έλληνες Μικρασιάτες.
Έλεος γραφικά άσχετοι ανιστόρητοι ή τραγικά προδότες φερέφωνα πρακτόρων, επιτέλους αρχίστε να διαβάζετε ιστορία και πάψετε να κάνετε ζημιά στην χιλιοτραυματισμένη Ελλάδα μας.
Η Ελλάδα ακόμη και σήμερα έχει δυνατές Ελληνικές εστίες σε όλη την μεσόγειο. Η γνώση θα φέρει και ποιότητα στον αγώνα για την επανένωση της Ελλάδας μας με τους πληθυσμούς της και τα εδάφη της που τελούν έως σήμερα υπό κατοχή (Πόντος, Μικρασία, Θράκη, Κύπρος, Βόρεια Ηπειρος, Μοναστήρι, Κωνσταντινούπολη, Φιλιππούπολη,  Ίμβρος, Τένεδος).
Η γνώση είναι δύναμη μην αρκείστε στην έτοιμη μασημένη τροφή των πονηρών καιρών μας.
Η Ελλάδα είναι μεγάλη και είναι παντού, αυτοί που τη θέλουν μικρή και αδύναμη είναι αυτοί που τρέμουν τον αφυπνισμό των απανταχού Ελλήνων.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΤΕΙΤΕ!

Αφιερωμένο στους ελληνόφωνους προδότες με θέση δημάρχου & άνω...

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

MME = ψεύδος!

MME = ψεύδος!

Μόνο αν έχεις υπομονή θα ανταμειφθείς!

Πλάνα από το "συνωστισμό" της Σμύρνης

Έξυπνες συσκευές.. ηλίθιοι άνθρωποι!

Ακούστε δυνατά!

To βαλς της βρωμιάς..

Η Αργεντινή της Ελλάδας!

Ποιο επίκαιρος από ποτέ ο "Ηλεκτρικός Θησέας"

Άκρως επίκαιρο "Με μπαταρία" ... και δόσεις!!!


δείτε το μέχρι το τέλος..


Αρχειοθήκη ιστολογίου

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...