Εσύ αυτά τα γνωρίζεις;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε όλοι;

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α

Μ Α Κ  Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α
ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α

21.4.16

Γιατί κυνηγούν την ορθοδοξία και όχι τις αιρέσεις ή τον μουσουλμανισμό;

Η ορθόδοξη πίστη μας στηρίζεται σε κάτι τόσο απλό μα και συνάμα τόσο περιεκτικό που μπορεί α τρομάξει τον κάθε κακόβουλο κυβερνήτη. Η ορθόδοξη πίστη στηρίζεται στην ελεύθερη βούληση και ελεύθερη βούληση σημαίνει πως μπορείς να σωθείς ανά πάσα ώρα και στιγμή αρκεί να μετανοήσεις αληθινά. Κάθε δευτερόλεπτο που είσαι έξω από την μετάνοια και την σωτηρία απέχεις μόλις ένα δευτερόλεπτο από την σωτηρία.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως είσαι πάντα ελεύθερος να κρίνεις, να επιλέγεις και να αποφασίζεις αν θα σωθείς ή όχι!
Ο εφιάλτης του κακόβουλου κυβερνήτη είναι ο πρακτικά και όχι μόνο θεωρητικά ελεύθερος άνθρωπος, ο άνθρωπος που σκέφτεται ελεύθερα και αποφασίζει μόνος του αν θα σωθεί ή όχι.
Στην ορθοδοξία ποτέ κανένας ιεράρχης δεν διεκδίκησε το αλάνθαστο, τουναντίον μάλιστα όλες οι άγιες μορφές της ορθόδοξης ιεροσύνης βροντοφώναξαν την αμαρτολότητά τους και με την ειλικρίνεια και την δύναμη της ελεύθερης βούλησης έκαναν την υπέρβαση και πέρασαν από την αμαρτωλότητα στην αγιότητα δίνοντας τεράστια παραδείγματα ηθικής και πνευματικής διδαχής στο ποίμνιό τους. Απέναντι σε αυτούς τους γίγαντες του πνεύματος που ενέπνευσαν τον ορθόδοξο λαό αντιτάχθηκαν οι "επίγειοι θεοί" με το αλάνθαστο και τα περιβόητα συγχωροχάρτια.
Απέναντι στα δάκρυα της εκούσιας μετανοίας του ορθοδόξου χριστιανού αντιπαρατίθεται η βάρβαρη τιμωρία του προτεστάντη μα και οι σωρό των ηθικοπνευματικών παραστρατημάτων των τόσων άλλων αιρέσεων.
Οι αναφορά γίνεται στους προτεστάντες και στους καθολικούς λοιπόν χονδροειδώς   για να κατανοήσουμε απλά ότι η σωτηρία της ψυχής έρχεται με την προσωπική ελεύθερη και αβίαστη θέληση του καθενός από εμάς και όχι με επίγεια εφευρετήματα τιμωριών και "ανθρωποθεϊκών" παρεμβάσεων.
Η ορθοδοξία είναι το κάστρο της γνησιότητας του Θεϊκού μηνύματος: "Είμαστε όλοι παιδιά του Θεού αλλά κοντά του πάμε μόνο με ειλικρίνεια και όχι με τεχνάσματα, τιμωρίες και απειλές".
Ο δρόμος του Θεού δε στηρίζεται στην μονομανή βία του μουσουλμάνου που οδηγείται  τυφλά στις συστάσεις του εκάστοτε αρχηγού.
Εδώ λοιπόν βρίσκεται και όλο το "ζουμί" για να καταλάβει ο κόσμος το λόγο που διώκεται η ελευθερία της βούλησης του ορθοδόξου κόσμου και τον προφανή λόγο που ευνοείται η ισλαμοποίηση της Ευρώπης, ούτε καν οι αιρέσεις που προαναφέραμε δεν προωθούνται που σε μεγάλο βαθμό εξυπηρετούν μια πιο σκληρή και ανθρώπινα τιμωρητική στάση απέναντι στους λαούς. Οι νέοι κυβερνήτες της αθεΐας θέλουν λαούς εύκολα οδηγούμενους και πλήρως επηρεαζόμενους. Σ αυτή την πολιτική φάρα δεν παίζει ρόλο ούτε καν ο άνθρωπος πόσο μάλλον η αξιοπρέπεια του και η ελεύθερη βούλησή του!
Οι πολιτικοί της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης θέλουν δούλους όπως άλλοτε  ήθελε η αρχαία Ρώμη και όχι πολίτες ελεύθερης σκέψης και βούλησης που μπορούν να είναι αμαρτωλοί αλλά μόλις πραγματικά το θελήσουν και μετανοήσουν να σώζονται, όπως διακήρυξε ο Χριστός μας και με κόπους και βάσανα προσπαθεί αιώνες τώρα να διαφυλάξει η ορθόδοξη εκκλησία Του.
Τι προτιμά λοιπό ο κακόβουλος κυβερνήτης;
Τον ελεύθερο στη βούληση χριστιανό ορθόδοξο ή τον ποδηγετημένο μουσουλμάνο που ότι σκαρφιστεί ο αρχηγός του είναι σωστό και πεθαίνει γι' αυτό;
Να γιατί γίνεται η ισλαμοποίηση, για να έχουν στην αρχή πυρήνες πειθήνιων εκτελεστικών οργάνων οι οποίοι με την κατάλληλη "πολεμική καθοδήγηση" απέναντι στους "απίστους" θα μετατραπούν σιωπηρά σε μια  πλειοψηφία η οποία μέσα σε μια κοινωνία δούλων δε θα αντιδρά στον αρχηγό και απλά θα εκτελεί!
Έτσι οι μονίμως ελεύθεροι και σκεπτόμενοι χριστιανοί και ιδία οι γνήσιοι συνεχιστές του λόγου Του Χριστού μας οι ορθόδοξοι, θα εκλείψουν, και μαζί τους θα εκλείψει και η "ενοχλητική" κριτική τους σκέψη που απορρέει από το μοναδικό αυτό προνόμιο που τους έδωσε ο Κύριος και Θεός μας : ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
Σκεφτείτε όλους τους ορθοδόξους λαούς και το τι έχουν "τραβήξει" ιδία τα τελευταία χρόνια για την επιβολή της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης. Τελευταία και λυσσαλέα προσπάθεια η διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας πάση θυσία.
Εδώ τώρα θα δείξει πόσο ορθόδοξοι είμαστε σαν λαός, διότι αν με την ελεύθερη βούλησή μας μετανοήσουμε πραγματικά για τις σωρείες των αμαρτιών μας ειδικά σε αυτά τα χρόνια που προσπαθούν να μας αλλοτροιώσουν, τότε  θα λειτουργήσει ο Θείος νόμος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και θα σωθούμε αιώνια.


Αφιερωμένο στους ελληνόφωνους προδότες με θέση δημάρχου & άνω...

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

MME = ψεύδος!

MME = ψεύδος!

Μόνο αν έχεις υπομονή θα ανταμειφθείς!

Πλάνα από το "συνωστισμό" της Σμύρνης

Έξυπνες συσκευές.. ηλίθιοι άνθρωποι!

Ακούστε δυνατά!

To βαλς της βρωμιάς..

Η Αργεντινή της Ελλάδας!

Ποιο επίκαιρος από ποτέ ο "Ηλεκτρικός Θησέας"

Άκρως επίκαιρο "Με μπαταρία" ... και δόσεις!!!


δείτε το μέχρι το τέλος..


Αρχειοθήκη ιστολογίου

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...