Εσύ αυτά τα γνωρίζεις;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε όλοι;

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α

Μ Α Κ  Ε Δ Ο Ν Ι Α = Ε Λ Λ Α Δ Α
ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α

10.3.14

Στην Ελλάδα οι διώκτες του μοναρχισμού ανακαλύψανε το θεσμό της βασιλείας ξανά. Το απλοϊκό παράδειγμα του δήμου της Θέρμης.

Πάντοτε είχανε όνειρο ζωής να γίνουνε βασιλιάδες στη θέση του βασιλιά. Κράζανε αδιάκοπα και ασύστολα τις βασιλικές πρακτικές και με στόμφο εδήλωναν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η μοναρχία πρέπει να πεθάνει και να αντικατασταθεί από την δημοκρατία των πολιτών για την πρόοδο και την ευημερία , για την ελευθερία λόγου και πράξεων! Μαζί τους όλοι... τι ωραία λόγια!
Το όνειρό τους το είχανε καλά κρυμμένο σε μια άτυπη συμφωνία με τους δυνάστες του Ελληνικού έθνους που έχοντας την απόλυτη εμπειρία στο εμπόριο των εθνών τους εσυμβούλευσαν με πονηριά και στρατηγική επέκτασης.. : "θα χωριστείτε σε δύο πόλους και ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν θα παίζετε το θέατρο της πόλωσης έως εσχάτων..". Ξέχασαν όμως να τους πουν ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...
Έτσι στην αρχή αφού δήθεν όλα γίνανε για το έθνος ξεκίνησε η διαίρεση των πόλων σε κεντροδεξιούς και κεντροαριστερούς. Το κέντρο τους ένωνε πάντα για να έχουν ένα άλλοθι σε περίπτωση στραβής τιμονιάς, εξού και το κέντρο..κάτι που αυτοβαπτίστηκαν. Βέβαια ο πραγματικά σκεπτόμενος Έλληνας και ιδία  άνθρωπος ξέρει  ότι στην Ελλάδα αν υπήρχε πατριδογνωσία και πραγματικά καλή πρόθεση διακυβέρνησης του έθνους ποτέ και κανένας σοβαρός πολιτικός δε θα έμπαινε στον κόπο να αντιγράψει τις ιδεολογικές φανφάρες των εκάστοτε παγκόσμιων κέντρων εξουσίας. Ο λόγος είναι απλός, "στην Ελλάδα των θαλασσών, των εύφορων κάμπων, των κτηνοτροφικών βουνών, του ατέλειωτου ηλίου, των δυνατών ανέμων και των πολλαπλών πρώτων υλών δεν χρειάζεται μαζική προσπάθεια και οι λεγόμενες οικονομίες κλίμακας για την πλήρη αυτάρκεια του λαού μας".
Όλες οι ιδεολογίες του μαζικού και του γρήγορου πλουτισμού βάση του υπερκαταναλωτισμού δεν ανήκουν στην πραγματικότητα του Ελληνικού τόπου διότι ο λαός των 10 εκατομμυρίων με τις προαναφερθείσες δυναμικές παραγωγής δεν έχει ανάγκη όλα αυτά τα μαζικά και οργιώδη οικονομικά αποτελέσματα που επιζητούν όλες αυτές οι "σκηνοθετημένες ιδεολογίες" παγκοσμιοποιημένου τύπου, είτε είναι αριστερές είτε είναι δεξιές.
Η Ελληνική ιδεολογία θα ήτανε αυτάρκης και "πλεονασματική" σε όλα της με πρώτο πρώτο την δημοκρατία,  αν στο μοντέλο της αυτόνομης πόλης-κράτους που δοκιμάστηκε με απίστευτη επιτυχία σε πολύ δύσκολες "παραγωγικά" εποχές, προσθέταμε ένα αποτελεσματικό σύστημα "διοικητικής σύνθεσης και δημιουργικής διοικητικής πρόσθεσης" των αποτελεσμάτων που θα παρήγαγαν όλες οι Ελληνικές πόλεις-κράτοι ανά την Ελληνική επικράτεια.
Όμως δυστυχώς η πλούσια Ελληνική γη δεν αφέθηκε ποτέ ελεύθερη να ανθίσει και να βγάλει σπόρους πραγματικά ντόπιους με γνήσιο εθνικό συναίσθημα. Πάντα πριν να καρπίσουν οι Έλληνες παιδομαζέυονταν για να υπηρετήσουν τους αλλοεθνείς κατακτητές (βλέπε στη σημερινή εποχή το "θεσμό της μετανάστευσης") και στη θέση τους εντός της Ελλάδας τοποθετούνταν πάντα τα "υβρίδια-ηγέτες- δυνάστες του Ελληνικού λαού. Κάποτε ήτανε οι Ρωμαίοι άλλοτε οι Οθωμανοί και μετά ήρθανε οι "μεγάλες δυνάμεις".
Στη σύγχρονη κατοχή του Ελληνικού πνεύματος ο διπολισμός ξεκίνησε με το Πασόκ και τη ΝΔ και με το πλάνο της ολοκληρωτικής κατεδάφισης των αξιών που «κράτησαν τον Ελληνισμό ζωντανό» στα πέρατα των αιώνων. Έτσι το σενάριο των πιο πρόσφατων κατακτητών μας ήταν να διαλύσουν την οικογένεια, την θρησκεία, την τιμιότητα, το φιλότιμο και όλες τις αξίες που έκαναν τους Έλληνες πρότυπα ΑΝΘΡΩΠΩΝ ανά τους αιώνες.
Η ιστορία και η γλώσσα του έθνους μας μεθοδικά και πονηρά αποσυντίθεται και κατόπιν έπεται η πληθυσμιακή αλλοίωση με τελευταίο κύμα σφυροκοπήματος του λαού μας την τραγική γενοκτονία της ελαχιστοποίησης των γεννήσεων των Ελλήνων.
Τα κατορθώματα του Πασόκ και της ΝΔ είναι λοιπόν αυτά… ως γνήσιων αντιπροσώπων των νέων κατακτητών. Βέβαια μετά τη διάλυση του ενός πόλου του συστήματος διαίρει και βασίλευε και αφού περάσαμε στην τελική φάση της αποελληνοποίησης έπρεπε να δημιουργηθεί ένας νέος πόλος για να μείνουν διαιρεμένοι οι Έλληνες κι έτσι εμφανίστηκε ο Σύριζα, ο νέος πόλος του συστήματος που με μαθηματική ακρίβεια ήρθε για να σώσει από το λυντζάρισμα τους παλαιούς  φυτευτούς. Αυτό θα φανεί ξεκάθαρα σε εθνικό επίπεδο μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Μέχρι τότε μόνο σε τοπικό επίπεδο άρχισαν να φαίνονται τα πρώιμα αυτά σημάδια της μελλοντικής συνεργασίας των μελών του συστήματος διαίρει και βασίλευε. Πασοκ- ΝΔ γίνονται ένα και ενάντια στον Σύριζα που κάποια στιγμή αν δεν βγούν τα ποσοστά του Σύριζα θα δούμε το ΝΔ- Σύριζα να γίνονται ένα για να καταφέρουν να σώσουν το κομματικό κράτος της μεταπολίτευσης που εξέτρεψε τους μεγαλύτερους προδότες, απατεώνες και κύναιδους στην ιστορία του Ελληνικού έθνους.
Η θέρμη μέχρι στιγμής έχει ξεμπροστιάσει το νέο αυτό δίπολο ΝΔ- Σύριζα παρουσιάζοντας έναν υποψήφιο με δύο πρόσωπα. Ένας βασιλιάς με δύο υποψηφιότητες είναι στον ορίζοντα. Ο Τσαουσέσκου είχε μία κομματική ταυτότητα στην απόλυτη υπαρκτή δημοκρατία, οι δικτάτορες της Αφρικανικής ηπείρου είχαν όλοι την μία και μοναδική δημοκρατία του ηγέτη τους. Στην Θέρμη ο Μανολιός έβαλε τα ρούχα του αλλιώς και έγινε διπλός! Έχουμε δύο υποψηφίους με έναν στόχο και μια στρατηγική, όποιος βγει να είναι ο ίδιος. Εδώ στη Θέρμη οι υποψήφιοι είναι «ο υποψήφιος». Ένα διπλό πρόσωπο από δύο μονά κόμματα και μια βασιλική θέση για την συνέχιση της τριακονταετούς μοναρχίας. Στον δήμο της Θέρμης εδώ και τριάντα χρόνια δεν υπάρχει κανένας άξιος, κανένας ικανός και κανένας νέος πρίγκιπας για να διεκδικήσει το θρόνο.
Μας πήρε πολύ για να ξαναανακαλύψουμε τη μοναρχία αλλά αν, λέμε αν βρισκόταν κάποιος νέος εκτός του βασιλικού οίκου, τι θα έβλεπε και τι θα παραλάμβανε και τι θα γινότανε;

Στα παραμύθια όλα έχουν καλό τέλος για τους καλούς και τραγικό τέλος για τους κακούς. Άραγε ζούμε σε παραμύθι ή είμαστε ξύπνιοι;

Αφιερωμένο στους ελληνόφωνους προδότες με θέση δημάρχου & άνω...

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

Για να αποβλακώνουνε στην tv!

MME = ψεύδος!

MME = ψεύδος!

Μόνο αν έχεις υπομονή θα ανταμειφθείς!

Πλάνα από το "συνωστισμό" της Σμύρνης

Έξυπνες συσκευές.. ηλίθιοι άνθρωποι!

Ακούστε δυνατά!

To βαλς της βρωμιάς..

Η Αργεντινή της Ελλάδας!

Ποιο επίκαιρος από ποτέ ο "Ηλεκτρικός Θησέας"

Άκρως επίκαιρο "Με μπαταρία" ... και δόσεις!!!


δείτε το μέχρι το τέλος..


Αρχειοθήκη ιστολογίου

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...

η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών...